4th Annual Convention of The European Association for the Study of Caucasus

•  8 Şubat 2020 Cumartesi

Üniversitemizin partnerlerinden Western Caspian University tarafından 24-25 Nisan 2020 tarihinde "4th Annual Convention of The European Association for the Study of Caucasus" başlığı altında bir kongre düzenlenecektir. Kongre konu başlıkları arasında Kafkasya, Azerbaycan ve Hazar havzasının jeo-politik ve stratejik önemi, enerji politikaları, bölgenin AB ve dünya ile ilişkileri yer almaktadır.Etkinliğe katılım ücretsiz olup katılımcıların konaklama masrafları ev sahibi kuruluş tarafından karşılanacaktır.
Ayrıntılı bilgi için https://aesc-online.eu/ adresini ziyaret ediniz.

Kongre Metni için tıklayınız