TOGÜ’DE BİR İLK DAHA

TOGÜ’DE BİR İLK DAHA

•  11 Ağustos 2022 Perşembe

Üniversitemizin uluslararasılaşması yönünde yapılan çalışmalar meyvelerini vermeye devam ediyor. Uluslararası öğrenciler, ortak uluslararası program ve projeler, uluslararası üniversite derecelendirme sistemlerindeki istikrarlı duruş ve Erasmus+ konsorsiyum projelerine ek olarak 2022 yılı KA 171-[Programla ilişkili olmayan üçüncü ülkeler ile Yükseköğretim Öğrenci ve Personel Hareketliliği] faaliyeti kapsamında Ulusal Ajans’a sunduğumuz projelerimizden 19’u desteklenmeye hak kazanmıştır. Böylelikle ABD’den Hindistan’a, Meksika’dan Kosova’ya, Bangladeş’ten Fas’a kadar dünyanın dört bir yanındaki ortaklarımızla Erasmus+ programı kapsamında öğrenci ve personel değişimi gerçekleştirme şansına sahip olacağız. Üniversitemiz toplam 182.450 Euro ile en çok hibe almaya hak kazanan 13. üniversite oldu.

Projelerin hazırlık ve başvuru aşamasında emeği geçen tüm personellerimize teşekkür eder, başarıların devamını dileriz.

TOGÜ’nün Erasmus+ KA 171 Projesi Kabul Edilen Bölgeler ve Ülkeler Listesi

ABD ve Kanada Bütçe Kategorisi