TOGU'dan Uluslararası Alanda Yeni Bir Adım: SUNY COIL Programı TOGU

•  8 Aralık 2021 Çarşamba

TOGÜ, New York Devlet Üniversitesi (SUNY) tarafından başlatılan COIL ekosistemine katılan ve programda aktif bir şekilde yer alan Türkiye'deki tek üniversite olarak uluslararasılaşma hedeflerinde bir adım daha atmıştır. 7 Aralık 2021 tarihinde online olarak gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Kubilay Özyer, COIL Programı Üniversite Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Züleyha Ünlü, SUNY Türkiye Temsilcisi Büşra Cebeci ve COIL Direktörlerinden Hope Windley ve üniversitemiz akademisyenleriyle öğrencileri katılım göstermişlerdir.Tanıtım toplantısında paydaşların programdan beklentileri ve TOGÜ'nün uluslararası bir üniversite olma yolunda attığı bu adımın önemi dile getirilmiştir. COIL Programı, ekosistem içerisinde yer alan üniversitelerdeki akademisyenlerle üniversitemiz akademisyenlerinin ortak müfredat oluşturma ve online ortak dersler yürütmesine imkan verecek ve böylelikle zamandan ve mekandan bağımsız olarak öğrencilerimiz için uluslararası bir öğrenme ortamı sağlamış olacaktır.