TOGU Gönüllülük Haftası Etkinliği Erasmus+ ESC Programı

•  8 Aralık 2021 Çarşamba

5 Aralık Dünya Gönüllük Günü etkinlikleri çerçevesinde Üniversitemiz Erasmus Ofisi ile Gençlik Spor Bakanlığı Tokat İl Müdürlüğü ve Eurodesk Türkiye Temsilciliğinin ortaklaşa düzenlediği programda Erasmus Gönüllülük projeleri hakkında bir panel düzenlendi. Panel moderatörlüğünü Erasmus Kurum Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Fehim Kuruloğlu yaparken, Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nden Ömer Özbey ve Eurodesk Türkiye Temsilciliğinden Hakan Meriç ile gönüllülük projelerinde çalışan öğrenciler katıldı. Öğrencilerimizin yurtdışı tecrübesi kazanması noktasında Erasmus öğrenim ve staj hareketliliği dışında başka seçenekleri olduğu belirtilen toplantıda, Almanya, İtalya, İspanya ve Romanya'daki projelerde yer alan gönüllüler süreçle ilgili gözlem ve tecrübelerini aktardı. Etkinlikte Tokat'ta bulunan İspanyol ve Macar gönüllüler de burada geçirdikleri günler ve izlenimlerini paylaştı.