Gana Kumasi Technical Üniversitesi’nden Ziyaret

Gana Kumasi Technical Üniversitesi’nden Ziyaret

•  2 Aralık 2021 Perşembe

Gana Kumasi Technical Üniversitesi’nden Ing. Dr. Abena Obiri Yeboah, Prof. Dr. Gabriel Dwomoh, James Osei Brobbey, Dr. Halidu Osman ve Michael Adu Kumi Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’i ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Gana Kumasi Technical Üniversitesi ile MOU ve Erasmus anlaşması imzalandı. Ayrıca, karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak değişim programlarının aktif hale gelmesi ve ortak bilimsel etkinlik düzenlenmesi konuları görüşüldü. Ziyaret sonrası Gana Heyeti Teknopark’ta incelemelerde bulundu.