ÇAD Heyetinden Üniversitemize Ziyaret

ÇAD Heyetinden Üniversitemize Ziyaret

•  3 Kasım 2021 Çarşamba

Encemine Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahamat Saleh Daoussa Haggar, Batı Akademisi Rektörü Prof. Dr. Mahamat Barka, Eğitim ve Sınav Müdürü Prof. Dr. Amir Moungache, İnsan Kaynakları Direktörü Mahamat Saleh Ali Ngarmoudi ve beraberindeki heyet Üniversitemizi ziyaret ederek Rektör yardımcılarımız Prof. Dr. İbrahim Özbay, Prof. Dr. İsa Gökçe ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörümüz Prof. Dr. Kubilay Özyer ile bir araya geldi. Üniversitemiz ile Çad arasında daha güçlü akademik işbirliği kurulması için yapılan ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Rektör Yardımcılarımız ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörümüz ziyaretlerinden dolayı konuklara teşekkürlerini ilettiler.