Türkmenistan Ankara Büyükelçisi’nden Rektörümüze Ziyaret

•  8 Ekim 2021 Cuma

Türkmenistan Ankara Büyükelçisi İşankuli Amanlıyev Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’i ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Rektörümüz Sayın Büyükelçinin nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerini ileterek hediye takdiminde bulundu. Büyükelçi Amanlıyev de Rektörümüze teşekkürlerini ileterek hediye takdim etti. Sayın Büyükelçi ziyaret sonrası üniversitemiz Taşlıçiftlik Yerleşkesini gezdi. Akabinde Türkmenistan’ın bağımsızlığının 30. yılı münasebetiyle üniversitemiz tarafından düzenlenen konferansa katıldı.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi B Blok, Zemin Kat, TOKAT Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2019© Tüm Hakları Saklıdır.