Cheikh Anta Diop Üniversitesi Heyeti'nden Ziyaret

•  3 Ekim 2021 Pazar

Senegal Cheikh Anta Diop Üniversitesi’nden, Tıp, Eczacılık ve Odontoloji Fakültesi Dekanı Prof. Abdoulaye Samb, Fen ve Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Mamadou Sıdıbe, Hukuk ve Siyasal Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Alassane Kante, Edebiyat ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Alioune Badara Kandjı, Politeknik Yüksek Okulu Müdürü Pr. Falilou Mbacké Samb, Sivil Yönetici, UCAD Genel Sekreteri Bay Elimane Ba Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’i ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Senegal Cheikh Anta Diop Üniversitesi ile Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi arasındaki işbirlikleri konuşularak işbirliklerinin artırılması konusu görüşüldü. Heyette bulunan Dekanlar Rektörümüze kendi fakülteleri ile ilgili bilgiler aktardı. Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin de üniversitemiz hakkında bilgiler aktararak her iki üniversite arasındaki işbirliğinin artırılarak devam edeceğini söyledi. Rektörümüz ziyaretlerinden dolayı Senegal Cheikh Anta Diop Üniversitesi heyetine teşekkürlerini iletti.