INTERNSHIP-OK STAJ KONSORSİYUMU

INTERNSHIP-OK STAJ KONSORSİYUMU

•  8 Eylül 2021 Çarşamba

Erasmus Ofisimizin koordinatörlüğünde Samsun Üniversitesi, Amasya Üniversitesi, TOGÜ-KARMER ve Tokat TSO ortaklığıyla Türkiye Ulusal Ajansı’na sunmuş olduğumuz Internship-OK (Orta Karadeniz Staj Konsorsiyumu) projemiz 50.000 Euro bütçe ile kabul edildi. Proje kapsamında ortak üniversitelerin öğrencileri yurtdışı staj deneyimi kazanma şansı elde ederken, öğretim üyeleri de ders verme ve eğitim alma hareketliliklerine (Teaching ve Training Mobility) katılmaya hak kazanacaklardır.

Proje kapsamında projenin stratejik ortağı olan Tokat TSO ve TOGÜ-KARMER’den öğrencilerin staj yeri temini ve kariyer eğitimlerine katkı sağlamaları beklenmektedir.

2021-2022 öğretim yılında projeden istifade edecek aday öğrenci ve öğretim elemanlarının başvuru takvimi yakın bir zamanda açıklanacaktır. Üniversitemize ve değerli paydaşlarına hayırlı olmasını dileriz.