TOGÜ-UNEC İŞBİRLİĞİ GENİŞLİYOR

TOGÜ-UNEC İŞBİRLİĞİ GENİŞLİYOR

•  24 Ağustos 2021 Salı

Üniversitemizin Azerbaycan’daki en önemli ortaklarından olan Azerbaycan Devlet Ekonomi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Departmanı Strateji Geliştirme Müdürü Sayın Turan Suleymanov üniversitemizi ziyaret etti. Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Kubilay Özyer’in davetiyle gerçekleşen buluşma işbirliği alanlarının genişletilmesi ve anlaşmaların aktif hale getirilmesi amacıyla yapılan toplantılarla devam etti.

Suleymanov ziyareti sırasında Kariyer Araştırma ve Uygulama Merkezi’ni ve Teknopark’ı da ziyaret etti. Bu ziyaretlerin iki üniversite arasındaki işbirliğini daha da arttıracağına inandığını belirten Suleymanov, her iki kurumun iyi uygulama örnekleri sayesinde gelişeceğini söyledi. Bu ziyaretler neticesinde üniversiteler arasında ortak lisansüstü programlar açılması ve KARMER ile UNEC Career Center arasında ortaklık anlaşması imzalanması konusunda mutabakata varıldı.